Idrettsgalla
- en hyllest til heltene

Idrettsgallaen er årets viktigste møteplass for den norske idrettsbevegelsen. Bli med og få et annerledes møte med heltene.

Høydepunkter

Stavanger i 2019

For første gang i historien skal idrettsgallaen arrangeres i Stavanger. Hvem som skal lede oss gjennom kvelden blir offentliggjort senere.

Musikalske høydepunkter

Under en Idrettsgalla er det alltid musikalske høydepunkter som setter publikum og seerne i riktig stemning. Følg med fremover for å se hvilke artister som kommer til Stavanger i januar 2019.

Dette får du oppleve

12
prisutdelinger
4
stjerneartister
100+
idrettshelter
4000+
publikummere

Kjøp billetter

Artistene som deltok i 2018

Adam Douglas

Årets Stjernekamp-vinner

Stjernekamp-vinner og amerikaner Adam Douglas ble for alvor en folkekjær rikskjendis i sitt nye hjemland etter deltakelsen i årets utgave av det populære NRK-showet. I Stjernekamp fikk vist at han mestrer enhver musikalsk sjanger, men Adams egen musikk har røttene sine i soul- og blueslandskapet. 

Julie Bergan

En av våre største popstjerner

Skiensjenta er kjent for sine solide liveopptredener, og er en av Norges aller mest populære artister for tiden. Singelen «Arigato» har for lengst rundet 70 millioner streaminger, og med den nye singelen «Incapable» viser hun for alvor at hun er en av våre aller beste popvokalister.

DDE

25 år med braksuksess

Namsos’ største eksportsuksess noensinne, DDE, spilte under Idrettsgalla 2018. Med halvannen million solgte plater kan man trygt slå fast at trønderne er blant våre aller mest folkekjære artister, og opptredenen på Hamar markerte slutten av bandets 25-års jubileumsturné.

Jon Niklas Rønning

Musikalsk humor på sitt beste

En av våre beste komikere, Jon Niklas Rønning, kjent fra humorduoen Bye & Rønning, fremførte sin vise om idrettsåret 2017.

GREASE

Nostalgisk danseshow med ung vri

GREASE leverte et forrykende dansenummer på Idrettsgalla 2018. 


Kort oppsummert

Hvor: DNB Arena (Stavanger)
Adresse: Ishockeyveien 1, 4021 Stavanger
Tidspunkt: Lørdag 5. januar 2019
Showets lengde: Ca 2 timer
Billettpriser: Mer informasjon kommer
Programledere Mer informasjon kommer
Artister: Mer informasjon kommer

Om Idrettsgallaen

Idrettsgallaen sin historie går tilbake til 2002, og den arrangeres i 2019 for 17. gang. Arrangementet er et samarbeid mellom NRK, Norsk Tipping og Norges idrettsforbund.

Klikk her for å lese mer.

Aktuelt