Idrettsgalla
- en hyllest til heltene

Idrettsgallaen er årets viktigste møteplass for den norske idrettsbevegelsen. Bli med og få et annerledes møte med heltene.

Høydepunkter

Stavanger i 2019

For første gang i historien skal Idrettsgallaen arrangeres i Stavanger. Programledertalent Nicolay Ramm og fristilsutøver og X-gamesvinner Tiril Sjåstad Christiansen skal lede oss gjennom kvelden.

Musikalske høydepunkter

The September When skal gjenforenes og stå på scenen sammen for første gang siden 2011.

I tillegg kommer de lokale heltene Stavangerkameratene.

Jon Niklas Rønning er både musiker, komiker og skuespiller, og har blant annet blitt kjent for sine humoristiske musikalske innslag. 

Ulrikke Brandstorp har sunget seg inn i nordmenns hjerter i høstens sesong av Stjernekamp på NRK, hvor hun klatret seg helt inn i finalen og endte opp med en andreplass.

Marcus & Martinus - tvillingduetten fra Trofors har sjarmert hele Norge med sin energiske utstråling. 

 

Aktiviteter rundt Idrettsgallaen

Når idrettsheltene skal feires og hylles, nøyer vi oss ikke med showet i DNB Arena. Det blir flere aktiviteter i Stavanger under gallahelgen!

RIKskonferansen gir en nydelig kickstart på galla-helgen fredag ettermiddag, og vi skal diskutere spennende, viktige og relevante tema innenfor idrettspolitikk. 

RIKsidrettsdagen arrangeres i Forum Expo lørdag formiddag, i SiddIshallen og Stavanger Ishall. Vi har et kjempespennende program å by på!

Idrettsgallaseminaret arrangerer av Norges idrettsforbund. Årets tema er kampfiksing - en trussel for hele idretten! Se hele programmet her.  

 

Artister 2019

The September When

Gjenforenes under Idrettsgallaen

Har du savnet The September When? Nå skal bandet skal gjenforenes og stå på scenen sammen for første gang siden 2011.

Bandet ble startet i 1987 og toppet VG-lista med tre album, vant Årets Spellemann under Spellemannsprisen i 1993 før bandet ble oppløst i 1996. 

The September When har hatt flere comebacks siden oppløsningen, blant annet på ONS i 2008, og sist i 2011 når de opptrådte på en gratiskonsert på Bjergsted.

Bandets gitarist Morten Mølster gikk bort i 2013, 50 år gammel.

Stavangerkameratene

Kamerater i medvind

De lokale heltene Stavangerkameratene deltar selvsagt når Idrettsgallaen endelig er på deres hjemmebane. 

Bandet består av Kjartan Salvesen, Tommy Fredvang, Glenn Lyse og Ole Alexander Mæland, og startet i 2015. Siden den gang har bandet hatt stor suksess på både hjemme- og bortebane, blant annet med låter som "Bare så du vett det" og "Nye dag i mårå". 

 

Ulrikke

En fremadragende favoritt

Ulrikke Brandstorp er 23 år gammel, og har visst siden hun var barn at det var artist hun skulle bli. Hun gjorde seg først bemerket i sangkonkurransen The Voice på TV2, og var i 2017 med i Melodi Grand Prix med låta "Places". Senest i høst kom hun på andreplass i sang- og entertainerkonkurransen Stjernekamp på NRK. 

Nå er Ulrikke klar for å ta Idrettsgalla 2019 med storm!

Jon Niklas Rønning

Musikalsk humor på sitt beste

En av våre beste komikere, Jon Niklas Rønning, kjent fra humorduoen Bye & Rønning, er også både musiker og skuespiller. 

Han underholdte også under Idrettsgalla 2018 i Hamar, og med sin hysteriske vise om idrettsåret 2018 harselerte han med både sykkel-VM, Petter Northug og ikke minst familien Ingebrigtsen i sin selvskrevne låt som oppsummerte idrettsåret 2017.  

 

 

Marcus & Martinus

To dråper vann med pop-suksess

Marcus & Martinus er et av landets, og Skandinavias, største popfenomen, og har blitt internasjonalt kjent for sine norske og engelske tekster siden de vant Melodi Grand Prix Junior i 2012.

Tvillingene fra Trofors i Nordland ble også kåret til Årets Spellemann under Spellemannsprisen i 2016, og har både før og etter blitt nominert i flere kategorier.


Kort oppsummert

Hvor: DNB Arena (Stavanger)
Adresse: Ishockeyveien 1, 4021 Stavanger
Tidspunkt: Lørdag 5. januar 2019
Showets lengde: Ca 2 timer
Billettpriser: Fra 535,- (klikk her for kjøp)
Programledere Nicolay Ramm og Tiril Sjåstad Christiansen
Artister:

The September When 
Stavangerkameratene
Jon Niklas Rønning
Marcus & Martinus
Ulrikke Brandstorp

 

Dette får du oppleve

12
prisutdelinger
5
stjerneartister
100+
idrettshelter
4000+
publikummere

Kjøp billetter

Om Idrettsgallaen

Idrettsgallaen sin historie går tilbake til 2002, og den arrangeres i 2020 for 19. gang. Arrangementet er et samarbeid mellom NRK, Norsk Tipping og Norges idrettsforbund.

Klikk her for å lese mer.

Aktuelt