Idrettsgalla
- en hyllest til heltene

Idrettsgallaen er årets viktigste møteplass for den norske idrettsbevegelsen. Bli med og få et annerledes møte med heltene.

Kjøp billetter

Høydepunkter

Helene og Atle leder showet

For første gang i gallaens 16-årige historie er en idrettsutøver med som programleder for sendingen. Helene Olafsen debuterer som programleder og skal lede showet sammen med Atle Pettersen.

Musikalske høydepunkter

Adam Douglas, Julie Bergan, DDE og Jon Niklas Rønning står for de musikalske innslagene i showet - i tillegg til et forrykende dansenummer med stor nostalgifaktor.

Dette får du oppleve

12
prisutdelinger
4
stjerneartister
100+
idrettshelter
4000+
publikummere

Kjøp billetter

Årets artister

Adam Douglas

Årets Stjernekamp-vinner

Stjernekamp-vinner og amerikaner Adam Douglas ble for alvor en folkekjær rikskjendis i sitt nye hjemland etter deltakelsen i årets utgave av det populære NRK-showet. I Stjernekamp fikk vist at han mestrer enhver musikalsk sjanger, men Adams egen musikk har røttene sine i soul- og blueslandskapet. På årets galla får du høre hans tolkning av en av idrettsverdenens største og mest betydningsfulle musikalske slagere.

Julie Bergan

En av våre største popstjerner

Til Hamar kommer også Julie Bergan. Skiensjenta er kjent for sine solide liveopptredener, og er en av Norges aller mest populære artister for tiden. Singelen «Arigato» har for lengst rundet 70 millioner streaminger, og med den nye singelen «Incapable» viser hun for alvor at hun er en av våre aller beste popvokalister.

DDE

25 år med braksuksess

Namsos’ største eksportsuksess noensinne, DDE, tar også turen til årets Idrettsgalla for å spille et knippe av sine mest kjente låter. Med halvannen million solgte plater kan man trygt slå fast at trønderne er blant våre aller mest folkekjære artister, og opptredenen på Hamar markerer slutten av bandets 25-års jubileumsturné.

Jon Niklas Rønning

Musikalsk humor på sitt beste

Til byen ved Mjøsa kommer også en av våre beste komikere, Jon Niklas Rønning, kjent fra humorduoen Bye & Rønning, for å fremføre sin vise om idrettsåret 2017.

GREASE

Nostalgisk danseshow med ung vri

På toppen av det hele får vi servert et forrykende dansenummer fra GREASE – som denne vinteren spilles for fulle hus på Chateau Neuf med et stjernelag av skuespillere, blant andre Tarjei Sandvik Moe, kjent fra rollen som Isak i NRK-suksessen Skam.


Kort oppsummert

Hvor: Hamar OL-Amfi (mer info)
Adresse: Kornsilovegen 54, 2316 Hamar
Tidspunkt: Lørdag 6. januar fra kl 19:00 (showstart 19:45)
Showets lengde: Ca 2 timer 
Billettpriser: Voksne: 325 ink. avgift, Barn: 120 ink. avgift (mer info)
Programledere: Helene Olafsen og Atle Pettersen
Artister: Adam Douglas, DDE, Julie Bergan, Jon Niklas Rønning og GREASE

Om Idrettsgallaen

Idrettsgallaen sin historie går tilbake til 2002, og den arrangeres i år for 17. gang. Arrangementet er et samarbeid mellom NRK, Norsk Tipping og Norges idrettsforbund.

Klikk her for å lese mer.

Aktuelt