Velkommen til Stavanger!

Stavanger er en kulturrik by, og var sammen med Rogaland fylkeskommune, Sandnes og Liverpool Europas kulturhovedstad i 2008. Idrettsgallaen arrangeres i det flotte anlegget DNB Arena som har huset hockeylaget Oilers siden 2012, og mangfoldige jubel sitter i veggene her til tross for at hallen er ung. Les mer om DNB Arena her.

Vil du lese mer om årets kuleste konferanse, idrettsdagen og mer? Les videre eller finn mer informasjon på nettsidene til arrangør Rogaland Idrettskrets

Arrangementer

RIKskonferansen

Dato: 4. januar 2019
Klokkeslett: 13:00-17:00
Sted: Stavanger Konserthus
Pris: GRATIS!

RIKskonferansen gir en nydelig kickstart på galla-helgen, og vi skal diskutere spennende, viktige og relevante tema innenfor idrettspolitikk. 

Toppidrett – med vilje & evne til å prestere!
Anleggsløftet – med vilje & evne til å bygge!
Folkehelse – Med vilje & evne til å involvere!
Valg 2019 – med vilje & evne til å levere?

Konferansen er gratis og alle er velkommen. Dette blir en debatt du rett og slett ikke kan gå glipp av!

RIKsidrettsdagen

Dato: 5. januar 2019
Klokkeslett: 11:00-17:00
Sted: Forum Expo

RIKsidrettsdagen arrangeres i Forum Expo, SiddIshallen og Stavanger Ishall, og vi har et kjempespennende program å by på!

Det blir underholdning hele dagen, og fylkesordfører Solveig Ege Tengesdal vil være tilstede for å offisielt åpne RIKsidrettsdagen. Det blir spennende konkurranser, og lokale artister sørger for musikkinnslag. Alt dette – i tillegg til at du kan prøve idretter og møte dine idrettshelter. Sett av datoen og ta turen innom, for her er alle velkomne!

Landsmøte for ungdomsutvalg

Ungdomsutvalget i Rogaland idrettskrets har sammen med Norsk Tipping gleden av å invitere til en samling for alle ungdomsutvalg i norske idrettskretser i forbindelse med Idrettsgallaen 2019.

Samlingen er spekket med både sosialt- og faglig innhold, og inkluderer workshops og diskusjoner. Arrangementet er ett av flere arrangementer i forbindelse med RIKs hundreårsjubileum, og danner opptakten til den nasjonale idrettsgallaen som gjennomføres i DnB Arena lørdagskvelden.

Målgruppen for samlingen er medlemmer i ungdomsutvalg som er mellom 15 og 29 år.

Om Idrettsgallaen

Idrettsgallaen sin historie går tilbake til 2002, og den arrangeres i 2020 for 19. gang. Arrangementet er et samarbeid mellom NRK, Norsk Tipping og Norges idrettsforbund.

Klikk her for å lese mer.

Aktuelt