Tilbake der det startet

Idrettsgallaen så dagens lys i Hamar OL-Amfi i januar 2002, og nå er vi igjen tilbake der det hele startet.

Arenaen, som også er kjent som Nordlyshallen, er en av to OL-arenaer som ble bygget på Hamar i forbindelse med olympiaden på Lillehammer i 1994. Hallen huset alle øvelser innen kunstløp og kortbaneskøyter under selve lekene. I dag er hallen mest kjent som hjemmearena for Storhamar Hockeyteam. Yngres avdeling i hockey og Storhamar Kunstløp bruker også hallen til trening og arena for kamper og konkurranser. I tillegg benyttes hallen til landskamper i håndball, kortbaneløp og ishockey samt konserter, dansegalla og diverse festarrangementer.

Fra Idrettsgalla 2017 på Hamar. Foto: Frederik Garshol.


Praktisk informasjon

Adkomst til hallen

Kornsilovegen 54, 2316 Hamar
OL-amfiet ligger på Hamar Vest med de historiske Domkirke-ruinene og Mjøsa som nære naboer, ca 2 km fra sentrum. Det er parkeringsmuligheter ved hallen for publikum.

Se kart

Serveringstilbud

Åpne kiosker i hallen
Kioskene i hallen er åpne under hele showet, og her kan du kjøpe blant annet snacks, sjokolade, pølser og forfriskninger.

Billetter

I salg fra november
Med ordinære billetter får du sitteplass i tribunene. I tillegg selger vi et begrenset antall billetter med middagsservering inkludert.

Billettinfo


Hamar OL-amfi ble bygget til OL 1994, og har siden huset blant annet Storhamar Hockey sitt elitelag. Foto: Frederik Garshol.

Om Idrettsgallaen

Idrettsgallaen sin historie går tilbake til 2002, og den arrangeres i år for 17. gang. Arrangementet er et samarbeid mellom NRK, Norsk Tipping og Norges idrettsforbund.

Klikk her for å lese mer.

Aktuelt