Idrettsgallaen kommer nå til Stavanger og DNB Arena!

DNB Arena har siden åpning i 2012 vært hjemmebanen til ishockey-stjernelaget Oilers, støtteapparat, tilsatte og organisasjonen. Arenaen ble offisielt åpnet med ishockeykampen mellom Oilers og Vålerenga 6. oktober 2012, hvor Oilers vant 3-2. Samtidig kan arenaen kalles et kulturhus, som har huset mange konserter, foredrag og show, i tillegg til messer, konferanser og events.

Fra Idrettsgalla 2017 på Hamar. Foto: Frederik Garshol.


Praktisk informasjon

Adkomst til hallen

Ishockeyveien 1, 4021 Stavanger

DNB Arena ligger et steinkast unna Tjensvollkrysset, godt plassert i Stavangers idrettssentrum ved Siddishallen, Forum Expo, Stavanger Idrettshall og over veien fra Vikinghallen.  Rett i nærheten ligger også lokalene til Idrettsrådet i Stavanger og Lassa idrettspark. Arenaen er godt synlig fra veien, og ligger mellom de populære hotellene Clarion Energy og Scandic Forum.

Foto: DNB Arena

Se kart

Mat og drikke under showet

Serveringstilbud

Du kan velge å kjøpe billetter med plassering i DNB Arenas egen restaurant "Legenden", hvor du vil få matservering.

For personer som sitter på tribunene vil det være åpne og tilgjengelige barer utenfor tribunen, hvor man kan gå og kjøpe både drikkevarer og velge i et lite utvalg snacks. 

Foto: DNB Arena

Billetter

I salg nå
Med ordinære billetter får du sitteplass i tribunene. I tillegg selger vi et begrenset antall billetter med middagsservering inkludert.

Billettinfo


Om Idrettsgallaen

Idrettsgallaen sin historie går tilbake til 2002, og den arrangeres i 2020 for 19. gang. Arrangementet er et samarbeid mellom NRK, Norsk Tipping og Norges idrettsforbund.

Klikk her for å lese mer.

Aktuelt