Idrettsgallaen kommer nå til Stavanger og DNB Arena!

DNB Arena har siden åpning i 2012 vært hjemmebanen til ishockey-stjernelaget Oilers, støtteapparat, tilsatte og organisasjonen. Arenaen ble offisielt åpnet med ishockeykampen mellom Oilers og Vålerenga 6. oktober 2012, hvor Oilers vant 3-2. Samtidig kan arenaen kalles et kulturhus, som har huset mange konserter, foredrag og show, i tillegg til messer, konferanser og events.

Fra Idrettsgalla 2017 på Hamar. Foto: Frederik Garshol.


Praktisk informasjon

Adkomst til hallen

Ishockeyveien 1, 4021 Stavanger

DNB Arena ligger et steinkast unna Tjensvollkrysset, godt plassert i Stavangers idrettssentrum ved Siddishallen, Forum Expo, Stavanger Idrettshall og over veien fra Vikinghallen.  Rett i nærheten ligger også lokalene til Idrettsrådet i Stavanger og Lassa idrettspark. Arenaen er godt synlig fra veien, og ligger mellom de populære hotellene Clarion Energy og Scandic Forum.

Foto: DNB Arena

Se kart

Serveringstilbud

Informasjon om serveringstilbud kommer

Foto: DNB Arena

Billetter

I salg snart
Med ordinære billetter får du sitteplass i tribunene. I tillegg selger vi et begrenset antall billetter med middagsservering inkludert.

Billettinfo


Om Idrettsgallaen

Idrettsgallaen sin historie går tilbake til 2002, og den arrangeres i 2019 for 17. gang. Arrangementet er et samarbeid mellom NRK, Norsk Tipping og Norges idrettsforbund.

Klikk her for å lese mer.

Aktuelt