Idrettsgalla
- en hyllest til heltene

Idrettsgallaen er årets viktigste møteplass for den norske idrettsbevegelsen. Bli med og få et annerledes møte med heltene.

Kjøp billetter

Årets program

Ida og Erik leder showet

De rutinerte programlederne Ida Nysæter Rasch og Erik Solbakken har fått ansvaret med å lose publikum og TV-seerne trygt gjennom årets show.

12 prisutdelinger

Totalt skal det deles ut priser i 12 forskjellige kategorier. Opplev stemningen på nært hold når idrettsheltene og ildsjelene mottar sin fortjente heder.

Fire store artister

Store kulturopplevelser har også sin plass på Idrettsgallaen, og et knippe av landets beste artister er klare for å skape stor stemning mellom prisene.

Dette får du oppleve

12
prisutdelinger
4
stjerneartister
100+
idrettshelter
4000+
publikummere

Kjøp billetter

Årets artister

CC Cowboys

Norsk rock på sitt beste

Til årets galla kommer ett av våre største band gjennom tidene, nemlig østfoldingene i CC Cowboys. De har holdt det gående helt siden 1989, og har gjennom årene bygd seg opp et arsenal av udødelige låter som få andre norske artister kan matche.

LÉON (SE)

Svensk stjerneskudd

Med mer enn 70 millioner strømminger siden debuten i 2015 kan man trygt si at Stockholm-jenta LÉON har etablert seg som et av Sveriges virkelig store stjerneskudd. Monsterhiten «Tired of talking», som alene er strømmet over 40 millioner ganger, ble det virkelig store gjennombruddet for 23-åringen.

Knut Anders Sørum

Fra Stjernekamp til Idrettsgalla

Knut Anders Sørum har hatt et stort og trofast publikum i Innlandet gjennom mange år, og med høstens store TV-prestasjoner har han for alvor etablert seg som hele Norges favoritt-totning. Første helga i januar tar han turen over Mjøsa for å fyre i gang hele gallashowet.

Ingrid Olava & Darling West

Splitter nytt samarbeid

Den folkekjære Lillehammer-artisten skal for anledningen opptre i en helt ny konstellasjon sammen med countrybandet Darling West.

Darling West

Spiller med Ingrid Olava

Oslobandet Darling West etablerte seg med et smell i 2014, og siden den gang har bandets to utgivelser blitt kronet med både Spellemann-nominasjoner og et rykte om at de evner å spille fletta av hele Nashville.


Kort oppsummert

Hvor: Hamar OL-Amfi (mer info)
Adresse: Kornsilovegen 54, 2316 Hamar
Tidspunkt: Lørdag 7. januar fra kl 19:00 (showstart 19:45)
Showets lengde: Ca 2 timer + oppvarming og pause (ferdig ca 22:30)
Billettpriser: Voksne: 325,- Ungdom: 115,- (mer info)
Programledere: Ida Nysæter Rasch og Erik Solbakken
Artister: CC Cowboys, LÉON, Knut Anders Sørum og Ingrid Olava & Darling West

Om Idrettsgallaen

Idrettsgallaen sin historie går tilbake til 2002, og den arrangeres i år for 16. gang. Arrangementet er et samarbeid mellom NRK, Norsk Tipping og Norges idrettsforbund.

Klikk her for å lese mer.

Aktuelt